J.R. August, talentirani glazbenik i tekstopisac, nedavno je izbacio novi album “The Last of the Greats” koji donosi neobjavljeni materijal. Album je već dostupan za preuzimanje na popularnim digitalnim platformama poput iTunesa i Amazona.

Ovaj nevjerojatni glazbeni umjetnik će uživo izvesti svoj novi materijal s bendom u Petom Kupeu, Trnjanska 5, 19. listopada. Osim poznatih pjesama, publika će imati priliku čuti ekskluzivan sadržaj koji će se naći na njegovom nadolazećem albumu.

J.R. August je već desetljeće prisutan na glazbenoj sceni i pohvale koje je dobio od velikih poput Coldplaya samo su se potvrdile. Njegov prvi album osvojio je srca publike i kritike te ga proglasili glazbenikom svjetske klase.

Svojim jedinstvenim stilom, J.R. August kombinira različite glazbene žanrove poput bluesa, folka, gospela, popa i rocka. U svojim pjesmama oživljava prirodu, rijeke, šume i likove koje svojim riječima slikovito opisuje.

Njegov debi album “Dangerous Waters” postao je najprodavaniji album u Hrvatskoj tjedan dana nakon izlaska, što je povijesni uspjeh za autora koji pjeva na engleskom jeziku. Kritičari su ga proglasili albumom godine i bili oduševljeni njegovim talentom.

Njegovo izvanredno glazbeno umijeće prepoznato je na dodjeli Porina 2020. godine, gdje je osvojio tri nagrade: za alternativni album, za najboljeg novog izvođača i za album godine. Također je bio nominiran za Impalu, europsku nagradu za indie album.

J.R. August i njegov deveteročlani bend oduševit će zagrebačku publiku nastupima na kojima će izvoditi pjesme s njegova prva dva albuma, ali i ekskluzivno predstaviti novi materijal s trećeg albuma koji je u pripremi.

Za kupnju ulaznica posjetite link: www.entrio.hr/en/event/jr-august-peti-kupe-15336.

Piše: Showbuzz

Related Article