Aleksandra Prijović, popularna pjevačica iz Srbije, ostavila je publiku bez daha svojom izvedbom pjesme “Dođi” Parnog valjka u jednoj emisiji.

Video snimka njezinog nastupa iz 2019. godine ponovno je postala viralna na društvenim mrežama, dok se regija prepričava o njezinim petim koncertima u zagrebačkoj Areni.

Aleksandra je tada gostovala u popularnoj emisiji “Ami G show”, gdje je izvela hit benda Parni valjak uz pratnju voditelja Ognjena Amidžića na gitari.

Ova izvedba je izazvala oduševljenje širom regije, a komentari na YouTube-u samo potvrđuju njezin neosporni talent. “Stvarno šteta što nema više pjesama u ovom žanru. Takav talent, takva ljepota, kompletni paket”, “Njen anđeoski glas izaziva najdublje emocije”, “Ovo je pravi dokaz njezine talentiranosti”, samo su neki od komentara.

Aleksandra će 6. prosinca nastupiti pred svojom impresivnom bazom fanova i izvesti najveće hitove koji su privukli čak 70 tisuća ljudi. S petom Arenom u nizu, brojka se približava 90 tisuća obožavatelja, što samo potvrđuje njezinu popularnost.

Aleksandra Prijović je postala miljenica zagrebačke publike, a što je to što je izdvaja od drugih mladih glazbenika, saznat ćemo na njezinim koncertima 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca.

Izvor: Showbuzz

Related Article