Aleksandra Prijović rasprodala je i svoj četvrti koncert u Areni Zagreb, a vijest o ovom velikom uspjehu objavili su na Extra FM Facebook stranici.

Zvijezda regije, poznata srpska pjevačica Aleksandra Prijović, ponovno je iznenadila svoje obožavatelje i pokrenula novi niz komentara. Naime, uspješno je rasprodala i četvrtu Arenu Zagreb zakazanu za 4. prosinca ove godine, a o ovom događaju obavijestili su nas s Extra FM radija putem Facebook stranice.

Fanovi već u komentarima šale se da bi Aleksandri trebalo omogućiti koncert na stadionu kako se ne bi umarala s četiri koncerta zaredom. Ova tema već je privukla pažnju mnogih influencera na društvenim mrežama poput TikToka.

“Pa ova žena bi prodala zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mjesecu… i to bi rasprodala”, napisao je jedan obožavatelj, nasmijavši sve prisutne do suza.

“Dušmani neka crknu, bravo Aleksandra!”, “Odmah napravite peti koncert, molim vas!”, “Ajme pa bravo!”, “Svaka čast!” – samo su neki od komentara koje možemo pročitati ispod objave.

Aleksandra je također komentirala svoj dolazak u Arenu Zagreb.

“Odlično, nevjerojatno, sretna i ispunjena – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku. Zahvalna sam svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi pruža. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo bio samo jedan lijepi san, jer ovo je više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Dat ću sve od sebe da svi zajedno dobro se provedemo i da ovo bude provod za pamćenje”, poručila je Aleksandra za Extra FM.

Aleksandra nedavno je rasprodala čak tri Štark Arene u Beogradu, a uskoro će održati dva koncerta u sarajevskoj Zetri.

Piše: Showbuzz

Related Article