Voditelj Dalibor Petko snimio je parodiju na pjesmu ”Padam, Padam”, a njegov videozapis vidjela je čak i izvođačica Kylie Minogue kad je isječak emitiran u poznatoj emisiji na televiziji.

Televizijski voditelj Dalibor Petko je napravio parodiju na popularni hit ”Padam, Padam” Kylie Minogue. Njegov videozapis je u srpnju pogledalo 260 tisuća ljudi, a čak je i sama Kylie Minogue vidjela snimku, što je razveselilo Petka.

U originalnom spotu Kylie je nosila crveni lateks kostim, a Petko je pokušao replicirati taj izgled u svojoj parodiji, koja je izazvala smijeh kod svih koji su je gledali.

”Padam Padam bez budžeta”, našalio se Dalibor.

Kylie je komentirala Petkovu snimku s emotikonima smijeha, srca i poljubca, a Petko je podijelio sa svojim pratiteljima dio videa koji je najviše nasmijao ljude – trenutak u kojem pada sa kreveta.

”Kad vidim da je Kylie komentirala, ja doslovno padam”, dodao je Petko u opisu snimke na kojoj se pokušava podići s poda u uskom prostoru između zida i kreveta.

Pratitelji su mu pisali: ”Ovo je smješnije nego cijela obrada”, ”Svi smo se nasmijali!”, ”Ovo je vrhunski!”.

Isječak Petkove snimke se čak pojavio i u emisiji ”The Project” u kojoj je Kylie bila gošća, a milijuni ljudi su ga vidjeli u tom trenutku.

“Nisam to očekivala. Mislila sam da TikTok nije za mene. Postalo je jasno da zajednica odlučuje o onome što vole”, odgovorila je Kylie na pitanje voditelja Waleed Alyja je li očekivala da će se spot njezine pjesme ”Padam, Padam” proširiti na TikToku.

Piše: Showbuzz

Related Article