Tom Selleck, američki legendarni glumac poznat po ulozi u seriji “Magnum: P.I.”, je nedavno iznenadio javnost svojim novim izgledom. Nakon dugogodišnjeg nošenja brkova, 78-godišnjak je odlučio promijeniti svoj imidž.

Tom Selleck je nedavno snimljen u Los Angelesu s gustom i prosjedom bradom umjesto poznatih brkova koji su ga krasili cijeli život. Ovaj novi izgled glumca je izazvao iznenađenje među fanovima, a paparazzi su bili brzi u snimanju i dijeljenju fotografija na društvenim mrežama.

Pored uloge u seriji “Magnum: P.I.”, Tom Selleck se proslavio i filmovima poput “Tri muškarca i beba” i ulogom doktora Richarda Burkea u kultnoj seriji “Prijatelji”. Također, glumio je u televizijskoj drami “Plava krv” kao policijski povjerenik Frank Reagan.

Tom je u početku studirao na fakultetu, ali je napustio školovanje kako bi se posvetio glumačkoj karijeri. Da bi preživio financijski dok čeka angažmane, radio je kao maneken. Selleck je napravio pravi korak naprijed kada je dobio ulogu u seriji “Magnum: P.I.”, ali mu je to skoro koštalo propuštanja prilike da glumi Indianu Jonesa u istoimenom filmu.

Tom je također poznat po svojoj ljubavi prema životinjama. Imao je pet pasa, a jedan od njih je glumio ulogu psa u serijalu o detektivu Jesse Stoneu. Osim toga, Selleck je izjavio da rijetko koristi tehnologiju, ne šalje SMS-ove i nikada nije koristio e-mail. Nema ni profil na društvenim mrežama.

Tom je romantičar i bio je posvećen svojoj obitelji. Bio je u braku s manekenkom Jacqueline Ray, s kojom ima sina Kevina koji se također bavi glumom. Nakon razvoda, Tom se oženio glumicom Jillie Mack, s kojom ima kćer Hannu.

Novi izgled Toma Sellecka ne samo da je iznenadio fanove, već je i pokazao da je uvijek spreman za promjene. Iako je promijenio svoj zaštitni znak, on ostaje neprikosnoven kao jedan od najpriznatijih glumaca Hollywooda.

Za više detalja o ovom iznenađujućem izgledu Toma Sellecka, posjetite Showbuzz.

Related Article