Danijela Dvornik, omiljena javna ličnost, oduševila je svoje obožavatelje pokazavši kako se može odmah nakon buđenja uskočiti u more.

Danijela Dvornik već neko vrijeme uživa u svom životu na moru nakon povratka na Brač. Često dijeli s pratiteljima nove slike i videozapise s plaže, a sada ih je oduševila jednom posebnom aktivnosti.

Dvornik je rano jutros napustila kuću i odmah otišla na plažu, gdje se hrabro uputila u more. Snimila je video kako bi prenijela mir i tišinu koju je doživjela.

”Rano jutros sam se direktno iz kreveta zakucala u more… Nisam mogla odoljeti. More je toplije i ljepše nego ikada u ovo doba godine. I najbolje od svega, nalazi se tik ispred moje kuće”, napisala je.

Pozitivni komentari su se samo nizali: ”Živiš u pravom raju”, ”Kada je tvoje more kao privatni bazen…”, ”Predivno!”, ”Uživaj”.

Danijela već nekoliko godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je stvorila svoj mali raj i ne krije koliko uživa u životu na otoku. Nedavno je podijelila fotografiju svog voćnjaka, a bivši suprug njene kćeri Elle, Charles Pearce, se javio u komentarima.

“Bijeli smokvama i orasima za tvoje jabuke i kruške”, napisao je Charles, na što je ona odgovorila smijući se: “Nee, smokve i orasi su super… I već imam bademe i orahe”.

Dok se o ljubavnom životu Danijeline kćeri Elle stalno piše, ona uspješno čuva svoju privatnost i nije poznato je li pronašla sreću s nekim posebnim nakon gubitka voljenog Dine Dvornika.Piše: Showbuzz

Related Article