Danijela Martinović je s publikom podijelila poseban trenutak s koncerta u Makedoniji kada joj je obožavatelj s Downovim sindromom poklonio ružu. Ova emotivna situacija raznježila je sve prisutne i dirnula pjevačicu do srži.

Pjevačica Danijela Martinović nastupila je u Makedoniji, a na ovom koncertu doživjela je nezaboravno iznenađenje koje će zauvijek ostati urezano u njenom sjećanju. Danijela je ovaj poseban trenutak podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu kako bi se svi mogli diviti ovom predivnom gestu.

Tijekom nastupa, na binu je došao mladić s Downovim sindromom koji je za pjevačicu donio dvije ruže. Na licu mu se nije skidao osmijeh dok je uručivao poklon, a Danijela ga je s toplim osmjehom zagrlila, pokazujući mu koliko joj je to značilo.

”Zagrljaj koji se ne može zaboraviti”, napisala je Danijela u opisu fotografija.

Fotografije su izazvale veliki odaziv pratitelja koji su se divili ovom emotivnom trenutku. Komentari poput ”Nešto najljepše što sam danas vidjela”, ”Predivno”, ”Jedinstvena duša Danijela” samo su neki od znakova podrške i oduševljenja.

Na koncertu, Danijela je nosila dugu bijelu haljinu koja je istaknula njenu figuru, a na pozornici je zasjala poput anđela.

Podsjetimo, Danijela je ove godine objavila svoju knjigu ”Tuširanje duše”, u kojoj je otvoreno progovorila o svom životu i svim izazovima s kojima se suočavala, uključujući i trenutke kada je razmišljala o odustajanju od glazbene karijere. Osim toga, javnost je upoznala i njenog novog partnera, Josipa Plavića, koji joj pruža snažnu podršku u svim životnim poduhvatima.

Piše: Showbuzz

Related Article