David Divjak je sa suzama u očima napustio MasterChef. Pročitajte intervju sa njim o njegovoj kulinarskoj avanturi i saznajte tko su njegovi favoriti u natjecanju.

Nažalost, David Divjak je morao napustiti MasterChef, iako je imao želju da dogura malo dalje. Soparnik ga je spriječio u tome.

Kada ga je zatraženo da opiše svoje iskustvo i tko su njegovi favoriti, Davidov odgovor je bio jasan.

”Ja i Petar smo imali iste greške na tanjuru. Mislim da je Petar imao više neprimjetnih grešaka od mene. Mislim da je Petar trebao biti na mom mjestu. Jako mi je žao što je ovo bio kraj za mene. Nisam ciljao na finale, ali mislio sam da zaslužujem biti malo duže u natjecanju.”, iskreno je rekao David Divjak.

David je imao posebnu vezu s MasterChefom i iskustvo je bilo dugi niz godina njegova želja.

”Moj boravak u MasterChefu je bio jedno jako lijepo iskustvo. Stekao sam puno prijatelja, a posebno su mi bili podrška tijekom kuhanja. Hvala im na tome. Oni su me gurali i motivirali kada sam bio nisko.”, rekao je David.

David je zajedno s kandidatima veselio se, tugovao i učio. Ta iskustva čuva sa sobom.

”Naučio sam puno, posebno o kuhanju. Također, moji prijatelji iz MasterChef vile su me promijenili na neke načine, kao što je doručak i uskoro će značajno utjecati na moj život van natjecanja”, otkrio je.

U posljednjem tjednu Davidovog boravka, MasterChef je testirao kandidate tradicionalnim jelima, što je bilo izazovno za Davida koji nije bio upoznat s njima.

”Najizazovnije za mene je bila ta tradicija jer živim u Njemačkoj. Zbog svog posla, nisam imao dovoljno vremena za pripremu i učenje.”, rekao je David.

David se sada vraća svom životu u Njemačkoj, gdje radi dva posla – kao poštar i u kuhinji.

”Nisam se mogao usporediti s kandidatima u MasterChef vili jer naše znanje nije bilo isto.”, rekao je.

No, njegova želja je nastaviti svoju kulinarsku karijeru. Trenutno prati kandidate i smatra da su Gaia i Luka veliki favoriti u natjecanju.

Ne propustite novu epizodu MasterChefa na Novoj TV kako biste vidjeli tko će biti najbolji kandidat. Pratite IN magazin od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV,
a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article