Tabby Brown, poznata Playboyeva manekenka i plesačica, preminula je u dobi od 38 godina, prema potvrđenoj tužnoj vijesti od strane njezinog bivšeg menadžera.

Tabby Brown, koja je bila poznata po svojim vezama s Raheemom Sterlingom i Mariem Balotellijem, preminula je u dobi od 38 godina, prema izvješćima britanskih medija.

Nažalost, tužnu vijest je potvrdio njen bivši menadžer za The Sun. Njena iznenadna smrt je izazvala tugu među njenim obožavateljima i mnoge zvijezde odaju joj počast putem društvenih mreža.

“Tvoja unutarnja ljepota se odražavala u tvojoj vanjskoj ljepoti. Bila si nevjerojatno lijepa”, napisao je glazbenik NayNay na društvenim mrežama.

Tabby je krasila naslovnice časopisa Elle i Cosmopolitan, kao i reklamne kampanje za mnoge poznate brendove. Također je sudjelovala u reality showu “The Bachelor”.

Jedna od njenih najpoznatijih veza bila je ona s Mariosom Balotellijem, s kojim se upoznala u noćnom klubu. Iako je bila zaljubljena u njega, prekinuli su zbog njegovih problema i vijesti o tulumarenju s drugim ženama.

Tabby se pojavila u glazbenim spotovima Snoop Dogga, Dizzeea Rascala i B.O.B.-a. Diplomirala je marketing.Izvor: Showbuzz

Related Article