Davor Radolfi, poznati pjevač, nedavno je predstavio svoj novi album “Novi čovjek sam sutra” u Zagrebu, a na promociji je podršku pružila i njegova kćer Lea.

Svečana promocija albuma privukla je brojne poznate kolege Davora Radolfija, ali najviše pažnje privukla je njegova rijetko viđena kći Lea. Osim što je glazbenica i bila pjevačica sastava Judette, Lea je zajedno sa svojim ocem zapjevala na njegovoj promociji. Njihov duet “Novi čovjek sam sutra” također se nalazi na Davorovom novom albumu.

Lea se prošle godine pojavila i u spotu za pjesmu “Moja Emilija”, koju su Davor i Ritmo Loco obradili. Njena pojava u javnosti rijetka je, ali svaki put kad se pojavi, privlači sve poglede.

Davor Radolfi, koji slovi kao jedan od najvećih romantičara na domaćoj glazbenoj sceni, također može se pohvaliti i dugovječnim brakom sa suprugom Jasnom, koja je osvojila njegovo srce još prije gotovo 40 godina.

“Bez prave žene, nema šanse da se održi kuća, ona je tu bila glavna. I, evo, sad ti javno priznajem…”, izjavio je Davor Radolfi o svojoj supruzi Jasni u jednom intervjuu.

Par ima i još jednu kćer, Saru, kojoj je Davor posvetio svoj veliki hit. Naime, kada se Sara rodila, napisao je pjesmu “Sara, Sara”, a kada su pitali drugu kćer Leu za njenu temu, ona je odgovorila da su sve ostale pjesme napisane za nju.

Piše: Showbuzz

Related Article