Zvijezda elektronske glazbe Deborah De Luca nastupa na najiščekivanijem Helloween događaju u Zagrebu, a BSH predstavlja svoj najuspješniji event Dia De Los Muertos.

Jedan od najiščekivanijih Helloween partija, Dia De Los Muertos, ove će godine biti posebno atraktivan. Uvijek rasprodani event u organizaciji BSH Events, za petak, 27. listopada najavljuje nastup kraljice techno glazbe, talijanske DJ dive Deborah De Luce. U paviljonu 10A Zagrebačkog velesajma na višesatnom glazbenom spektaklu očekuju se tisuće maskiranih posjetitelja.

Jedna od najtraženijih DJ-ica današnjice – Deborah De Luca dolazi iz okolice Napulja s Juga Italije i jedna je od najistaknutijih nositeljica globalne techno scene. Pionirka je u korištenju društvenih mreža kao promotivnog alata pa je tako na njima prati više od pet milijuna fanova. Ovaj podatak ukazuje na veliku reklamu koju će zagrebačka glazbena scena dobiti njenim nastupom.

Na ovom događaju očekuje se i dolazak velikog broja gostiju iz cijele regije. Deborah De Luca je iza gramofona već godinama i na DJ pultu se osjeća kao kod kuće. Putuje sa kontinenta na kontinent svakog tjedna svirajući na nekim od najprestižnijih svjetskih događaja.

Dia De Los Muertos je posljednjih godina posjetilo više od deset tisuća gostiju. Ovogodišnji event, u desetoj jubilarnoj godini BSH Events na Zagrebačkom velesajmu, bit će posebno atraktivan, a najuspješnija sezona najavljuje spektakl za pamćenje.

Ulaznice za ovaj događaj još uvijek mogu se kupiti po posebnim cijenama putem sustava Entrio.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article