Dejan Lovren sa svojom obitelji nedavno je sudjelovao u posljednjem hodočašću Hrvatske katoličke misije Pariz.

Hrvatska katolička misija Pariz ovog vikenda organizirala je hodočašće u Gospino svetište La Salette smješteno u francuskim Alpama. Među oko šezdeset vjernika koji su sudjelovali na ovom događaju bio je i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, koji je nedavno prešao u redove francuskog Lyona.

Nakon završetka hodočašća, organiziran je piknik uz crkvu na kojem je prisutan bio i harmonikaš. Lovren se tada fotografirao s njim, a slike su objavljene na Facebook stranici Hrvatske katoličke misije.

“Posebno smo radosni zbog dolaska našeg reprezentativca Dejana Lovrena. Prisutnost njegove obitelji uljepšala je ovaj događaj. Nakon rastanka, svi smo se radosni i ponosni razišli s nadom da ćemo se i sljedeće godine okupiti u još većem broju”, rekao je don Stjepan Lončar, voditelj HKM-a Pariz.

Lovren se u veljači ove godine oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a tada je na terenu stajao sa svojim sinom Josipom i kćeri Elenom. Djecu je dobio sa svojom suprugom Anitom, s kojom je u braku od 2012. godine.

Piše: Showbuzz

Related Article