Novak Đoković proslavio je svoju pobjedu na US Openu u zagrljaju svoje kćeri Tare, koju dijeli sa suprugom Jelenom Đoković.

Srpski tenisač Novak Đoković ostvario je još jednu pobjedu na US Openu sa svojih 36 godina, pobijedivši Daniila Medvedeva nakon meča. Đokovićev emotivni govor nakon pobjede dirnuo je mnoge.

“Ovo mi znači sve na svijetu”, rekao je Đoković u suzama nakon zagrljaja s kćeri Tarom, ganuvši i svoje obožavatelje.

“Živim svoj djetinjski san natječući se na vrhu ovog sporta. Ulazak u povijest ovog sporta je zaista nevjerojatan i poseban. Nikada nisam mislio da ću govoriti o osvojenih 24 Grand Slam naslova, ali u posljednjih nekoliko godina osjećao sam da imam šansu”, priznao je.

Đoković je također odavao počast svom pokojnom prijatelju, legendarnom košarkašu Los Angeles Lakersa, Kobeu Bryantu, obukavši majicu s natpisom “Mamba Mentality”.

“Želio sam nositi ovu majicu ako dobijem priliku osvojiti turnir. Nisam to podijelio s nikime. Kobe mi je bio blizak prijatelj, puno smo razgovarali o mentalitetu pobjednika. Bio je jedan od ljudi na koje sam se najviše oslanjao, uvijek je bio tu za savjet i podršku. Mislio sam da je ovo lijep način da mu odam priznanje”, rekao je Đoković.

U zagrljaj Đokoviću su pohitali i njegova supruga Jelena, sin Stefan, kao i slavni navijači poput Matthewa McConaugheyja i njegove supruge Camile Alves koji su mu pružali podršku u svečanoj loži.

Jelena je najveća podrška Novaku u njegovoj uspješnoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Starija je od njega 11 mjeseci, a upoznali su se kada je Đoković imao 17 godina.

Kroz svoje društvene mreže, par često pokazuje kako se međusobno podržavaju i ističu kako je obitelj najvažnija stvar na svijetu.

Piše: Showbuzz

Related Article