Obitelj Novaka Đokovića podržala ga je na US Openu noseći posebno dizajnirane jakne samo za tu prigodu.

Obitelj Novaka Đokovića nije propustila osvajanje njegovog 24. Grand Slam naslova na US Openu, gdje je uspješno pobijedio Daniila Medvedeva. Za tu su priliku pripremili posebne rekvizite za navijanje.

Novakova supruga Jelena, kći Tara, sin Stefan te ostali članovi obitelji, prijatelji, članovi tima i naš umirovljeni tenisač Goran Ivanišević nosili su bijele jakne s brojkom 24, koja simbolizira broj njegovih osvojenih turnira. Ove potpuno bijele jakne imaju žutu brojku na prednjoj lijevoj strani. Sličnu jaknu Novak je nosio nakon osvojenog Australian Opena, samo s brojem 22.

Jaknu je dizajnirao poznati modni brend i trenutno se može kupiti po sniženoj cijeni od 158 eura.

Nakon pobjede, Novak je odabrao nešto posebno: majicu s natpisom “Mamba Mentality”, koju je posvetio tragično preminulom košarkašu Kobeu Bryantu, s kojim je bio blizak prijatelj.

“Htio sam obući ovu majicu ako dobijem priliku osvojiti turnir. Nisam to podijelio s nikim. Kobe mi je bio jako blizak prijatelj s kojim sam često razgovarao o mentalitetu pobjednika. Bio je jedna od osoba na koje sam se najviše oslanjao, uvijek spreman pružiti savjet i podršku. Odlučio sam nositi ovu majicu kao lijep način da mu odam priznanje”, rekao je Novak i svojom gestom dirnuo mnoge.

Potpisao: Showbuzz

Related Article