Voyage, Nucci, Gazda Paja, Henny, Zera i Popov su prošle noći donijeli pravu euforiju splitskoj publici.

Najpopularniji izvođači regije su priredili nevjerojatnu zabavu Splićanima. Nekoliko tisuća obožavatelja je zajedno pjevalo hitove koje su izveli Voyage, Nucci, Gazda Paja, Henny, Zera i Popov, što je stvorilo pravu euforiju u dvorani na splitskim Gripama.

Fanovi su stizali na koncert iz svih dijelova Dalmacije i ostatka Hrvatske, a posebno oduševljenje je izazvala izvedba zajedničke pjesme Voyagea i Nuccija, “Gad”. Ne čudi jer je ova pjesma već godinu dana na vrhu popularnosti u regiji i ima čak 35 milijuna pregleda na YouTubeu.

“Presretna sam što sam ih napokon gledala i slušala uživo na jednom mjestu, ne mogu se odlučiti tko je bolji od njih. Ovo će mi biti doživljaj za cijeli život”, poručila je Maja koja je iz Zadra došla u pratnji prijateljice.

Ni sami izvođači ne mogu sakriti zadovoljstvo.

“Obećali smo Splitu najbolju energiju dosad i najbolji nastup, jer to zaslužuju! Zahvalni smo našim fanovima i siguran sam da ćemo se uskoro vidjeti ponovno”, izjavio je Nucci za Extra FM.

Gazda Paja je odmah nakon impresivnog nastupa otputovao za Beograd jer mu je supruga trudna i trebala bi uskoro roditi.

“Split je sjajan, mislim da smo napravili spektakl na pozornici”, dodao je Popov, dok je Henny otkrio da se ne sjeća kad se ovako dobro zabavio, unatoč tome što često nastupa. Također, otkrio je da planira posjetiti Dalmaciju i za vrijeme godišnjeg odmora, ne samo zbog nastupa.

 

Piše: Showbuzz

Related Article