Nakon uspješnog 10. studijskog albuma, grupa Vatra još jednom osvaja glazbenu scenu novim singlom “Meni treba tako malo”. Pjesma je poziv na dobru “lošu čagu” u dobrom društvu, kako kaže autor pjesme, Ivan Dečak. Otkrijte detalje o novom singlu u intervjuu s Lanom Samaržija.

Dečak je priznao da nikad nije bio ljubitelj plesa, čak ni dok je bila popularna njihova pjesma “Tango”. Ipak, uživa u stvaranju glazbe i živi za trenutak. Njegova ljubav prema glazbi čini ga vječitim dječakom.

Iako je Dečak odustao od karijere odgojitelja i odlučio se za glazbu, ne nedostaje mu igra i dječja neopterećenost. Ima mnogo ideja i inspiracije za svoj rad i uživa u igranju s vlastitom djecom.

Vatra će uskoro proslaviti 25 godina karijere velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati. Dečak je otkrio kako su si zadali mnogo planova za budućnost, uključujući još jedan novi singl, ali nije otkrio detalje o tome. Koncert je zakazan za 25.05.2024.

Ne propustite novi singl “Meni treba tako malo” grupe Vatra i budite dio njihovog glazbenog putovanja. Karte za koncert su već u prodaji, a više informacija potražite na njihovoj službenoj stranici.

Piše: Showbuzz

Related Article