Mlada pjevačica Mia Negovetić je svojim novim singlom ”Plešem sama” progovorila o svojim vlastitim iskustvima i poručila kako je važno biti svoj, unatoč neprihvaćanju i zlobi kojom se suočava. Otkrila je svoju priču za In magazin.

U ovoj baladi koja prelazi u ozbiljan funk i house, Mia prikazuje priču o neprihvaćanju u društvu, cyber-bullingu i borbi za autentičnog sebe. Kroz tekst i glazbu, Mia samouvjereno stvara svoj glazbeni smjer i poručuje da nitko ne može ispričati bolje za nju od sebe same.

Mia je otkrila da je doživjela neprihvaćanje i zlobne komentare od djece i odraslih. Međutim, ona je odlučila stvoriti glazbu onako kako ona želi, bez obzira na tuđa očekivanja. Njezin prvi album, koji je dugo vremena kreirala i čekala da bude potpuno zadovoljna s njim, predstavlja veliku stvar za nju.

Uz glazbu, Mia privlači pažnju i svojom pojavom. Kroz tetovaže, mijenjanje boje kose i prisinze, ona izražava svoju autentičnost i kreativnost. Mia je isto tako sretna i u ljubavi, ali odlučila je ne javno eksponirati svoju vezu.

Možete gledati IN magazin od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije možete pogledati besplatno na novatv.hr.

Izvor: Showbuzz

Related Article