Ecija Ojdanić, poznata hrvatska glumica, nedavno je promijenila frizuru i oduševila svoje obožavatelje. Nakon povratka s godišnjeg odmora, Ecija se odlučila za svježi imidž i podijelila rezultate na svom Instagram profilu, na kojem je prate više od 52 tisuće ljudi.

49-godišnja glumica objavila je nekoliko fotografija s novom frizurom, a mnogima je zapela za oko njezin vitki stas i atraktivan dekolte.

Apart od prizora, Ecija je opisala svoju frizuru riječima: “Dobra frizura i boja zlata vrijede. Hvala na divnom početku vikenda, a sad u kuhinju”.

“Opaaa”, “Imaš neku dragu, milu i toplu facu, lice, izgled… Veliki i srdačni pozdrav iz Hercegovine”, “Zgodni ste i seksi”, “Oooooooo joooooj. Gluma je gluma, ali ovo je nešto čisto drugo. Ta vatra se vidi iz aviona”, komentirali su oduševljeni fanovi ispod objave.

Uz promjenu izgleda, Ecija ovih dana predstavlja i novu predstavu svog kazališta Moruzgva naziva “Ništa im neće biti”. Ova humoristična predstava donosi priču o zamršenim odnosima dvoje ljudi s kojom će se mnogi lako poistovjetiti.

Piše: Showbuzz

Related Article