Kraljica Camilla i Brigitte Macron su u Parizu sa svojim supruzima kako bi obavili službeni posjet. Dok su kralj Charles III. i Emmanuel Macron obavljali poslovne obaveze, njihove supruge su iskoristile slobodno vrijeme za malo zabave.

Kralj Charles III. i francuski predsjednik Emmanuel Macron su drugog dana posjeta razgovarali o klimatskim promjenama i odnosu između Velike Britanije i Francuske. U međuvremenu, kraljica Camilla i prva dama Brigitte Macron su se odlučile za nešto zabavnije aktivnosti.

Dvije dame su posjetile Le 19M Campus, gdje su imale priliku vidjeti tkalački stan i čak iskušati svoje vještine tkanja. Nakon toga, posjetile su sportsku dvoranu i odlučile zaigrati stolni tenis, inspirirane mladima koji su se također natjecali.

Kraljica Engleske se malo mučila s serviranjem, dok je prva dama Francuske bez problema vraćala svaku lopticu koju joj je Camilla poslala. Detalje pogledajte OVDJE.

Nakon posjeta sportskom dijelu, obje dame su otišle u knjižnicu gdje su održale govor o francusko-britanskoj književnoj nagradi koja će se prvi puta dodijeliti sljedeće godine.

Piše: Showbuzz

Related Article