Eva Longoria je ostavila sve bez daha svojim atraktivnim izgledom na nedavnom teniskom meču u Meksiku.

Američka glumica Eva Longoria privukla je pažnju na teniskom meču u Guadalajari, Meksiku, svojom nevjerojatnom figurom, koju je postigla zahvaljujući napornom radu u teretani.

48-godišnja Eva Longoria je osvojila svjetlima reflektora kada je podigla ruke i pokazala svoje mišićave ruke, koje su bili rezultat njenog predanog vježbanja.

Osim svoje besprijekorne figure, Eva je privlačila pažnju obožavatelja i ljetos kada je objavljivala fotografije u bikiniju na svojem Instagram profilu, na kojem ju prati preko 9,6 milijuna ljudi.

Glumica bez problema privlači komplimente svojim izgledom, a njena posvećenost fitnesu je vrlo jasna. Nakon dugog perioda borbe s viškom kilograma, odlučila je stati na kraj tome i posvetiti se vlastitom zdravlju i tjelesnoj kondiciji. Rezultati su očigledni i svi hvale njen izgled.

Također, Eva je otkrila jedan od svojih tajni za održavanje vitke linije – skakanje po trampolinu. Ova zabavna aktivnost ne samo da pomaže njenom tijelu, već i štedi njena koljena koja su podložna starenju. Eva ističe da je trampolin izvrstan za njen izgled, a rezultati su vidljivi.

Piše: Showbuzz

Related Article