Everything Now je nova britanska tinejdžerska serija koju apsolutno svi trebaju pogledati. Ova potresna i fascinantna serija je kreacija Ripley Parker koja istražuje ozbiljan problem poremećaja prehrane na način koji je realističan i edukativan.

Priča se vrti oko protagonistice Mije (Sophie Wilde), koja se bori s poremećajem prehrane. Parker je uspjela stvoriti kompleksnu seriju koja istovremeno zabavlja i educira. Svi odnosi među glavnim likovima su dobro razvijeni, a glumačka ekipa briljira u svojim ulogama.

Sophie Wilde je izvanredna kao Mia, uspješno se povezujući s likom i prikazujući svaku njenu emociju. Ostatak glumačke ekipe također pruža izvrsne nastupe, a zajedno stvaraju autentičnu priču o tinejdžerskim životima, identitetu, i obiteljskim odnosima.

Ono što izdvaja Everything Now od drugih tinejdžerskih serija je način na koji se bavi poremećajem prehrane. Serija hrabro istražuje ovu temu koja se često zanemaruje, pružajući relevantan uvid u probleme s kojima se mnogi tinejdžeri suočavaju. Otvorenost i suptilnost kojom se tema obrađuje čine ovu seriju jedinstvenom.

Ako tražite nešto novo i drugačije u svijetu tinejdžerskih serija, Everything Now je savršen izbor. Njena potresna priča, sjajna gluma i isticanje važnih tema čine je nezaobilaznom za tinejdžere i njihove roditelje. Ne propustite priliku da se uronite u ovu fascinantnu seriju koja će vam otvoriti oči o ozbiljnosti poremećaja prehrane.

Piše: Showbuzz

Related Article