Franka Batelić i njen suprug Vedran Ćorluka trenutno uživaju u posjeti Ljubljani, a svoju sreću su podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama.

Pjevačica Franka Batelić je na svom profilu na Instagramu objavila seriju fotografija iz Ljubljane, gdje je ovog vikenda otputovala zajedno s Vedranom Ćorlukom i njihovim sinom Viktorom.

“Ljubljana, najljepša si!”, napisala je Franka uz fotografije, a posebno sladak prizor njenog sina Viktorua oduševio je sve njene pratitelje.

Pratitelji su ispod fotografija ostavili brojne komentare, poput “Uživajte”, “To je prava mama! Bravo” i “Nadam se da uživate”.

Osim toga, Franka je nedavno prisustvovala svečanom otvorenju nove beauty oaze u Zagrebu pod nazivom The Rite Store. Na događaju je nosila jednostavnu kombinaciju bijele košulje i traperica, kojom je elegantno pokazala malo više kože. Fotografije s eventa su privukle pozornost njenih pratitelja na Instagramu, a komplimenti su se samo nizali: “Superzgodna”, “Predivna”, “Top”, “Izgledaš fantastično”.

Franka je ove godine pokrenula svoj beauty brend Frankly Good, a također je i sudac u showu “Ples sa zvijezdama”. Osim toga, ponosna je majka dvoje djece, sina Viktora i kćeri Grete, koje ima sa suprugom Vedranom Ćorlukom, s kojim je u braku od 2018. godine.

Related Article