Franka Batelić je podijelila video u kojem prikazuje svoju rutinu pripreme za izlazak iz kuće te pritom oduševljava detaljima svog raskošnog doma.

Pjevačica Franka Batelić nedavno je na svom Instagram profilu podijelila video u kojem otkriva svoj brzi način spremanja i šminkanja prije izlaska, dok istovremeno pokazuje svoj prekrasan dom.

31-godišnja Franka je snimila video u kojem se priprema za izlazak u kupaonici svog luksuznog zagrebačkog doma u kojem živi sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom, te njihovom djecom.

“Kada imate samo sedam minuta do izlaska iz kuće. Upravo zato i bolji opis videa: GET KIND OF READY with me. Ali dobro je, tu je Its frankly good u nijansi dandy lady, da dodam malo života ovoj umornoj faci! Koji su vaši trikovi za osvježenje umornog lica? (Nemojte mi reći samo dovoljno sna)”, napisala je Franka uz video.

Korisnici su bili oduševljeni i komentirali video s riječima poput “Ti si predivna čak i bez šminke”, “Lijepa kao uvijek”, “Kada je netko lijep, dovoljno je samo tri minute”, “Prekrasno”, “Bravo”.

Franka uživa u majčinstvu i obiteljskim obavezama, a na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svog života kao roditelja, koje mnogi roditelji mogu razumjeti.

“Krenulo je u vrtiću, obveze, viroze, noćna buđenja i pad temperature te dani koji se čine beskrajno dugima od umora. Zbog toga mi se čini da su ove fotografije snimljene prije jako dugo vremena. Ili možda bolje – vrijeme za povratak u Siciliju”, nedavno je napisala Franka uz fotografije sa svog odmora u Italiji ove godine.

Vedran i Franka su u braku od 2018. godine, a 2020. godine su dobili sina Viktora, dok je njihova kćerkica Greta došla na svijet u studenom prošle godine.

Piše: Showbuzz

Related Article