Umirovljenik Damir Ljubek iz Zagreba odlučio je iznenaditi publiku Supertalenta svojim smijehom i zabavom.

Penzijska dob od 66 godina nije spriječila Damira Ljubeka iz Zagreba da donese dozu zabave i smijeha na pozornicu popularnog talent showa Supertalent.

”Volim smijeh i zabavu. Kako je moja mirovina mala, odlučio sam doći ovdje zaraditi nešto novca. U slobodno vrijeme sam član udruge umirovljenika u Dubravi, gdje uživamo u glazbi, plesu i pričanju viceva. Prijavio sam se na Supertalent kako bih nasmijao prijatelje i zabavio publiku, kao i Martinu Tomčić. Također, imao sam nekoliko nastupa, posljednji od kojih je bio prošle godine u Orebiću. Moj supruga mi je rekla: ‘Brzo ćeš se vratiti, sigurno ćeš dobiti četiri crvena gumba i gotovo'”, ispričao je Ljubek prije svog nastupa.

Čim je stupio na pozornicu, osvojio je simpatije žirija, a zatim je izazvao reakciju od Marline Tomčić, opisujući ju kao najkritičniju članicu žirija.

”Ma dajte, tko vam je to rekao. Zar ne bi mogli malo normalno razgovarati?”, upitala je Martina, iako je nakon šale ipak pritisnula X na svom gumbu, no produkcija je kasnije taj X uklonila.

Onda ga je Martina pitala hoće li ocijeniti njegov dosadašnji nastup ili ima nešto drugo za podijeliti, na što je on izjavio da je planirao otpjevati jednu pjesmu, ali da ne bi volio dobiti četiri crvena X-a.

Na to su svi prasnuli u smijeh, no Maja ga je ipak zamolila da otpjeva nešto kratko. Pjevao je “Jedna ruža cvjeta samo za te” i čak poklonio ružu Martini usred svog nastupa. Fabijan Pavao Medvešek nije se mogao suzdržati te je pozvao Maju Šuput da zapleše tijekom Damirovog nastupa, a isto je učinio i Davor Bilman s Martinom.

Nakon njegovog nastupa, žiri je dao svoje komentare.

”Gospon Damir, doista sam vidjela sve i još mnogo više, ali nikada nisam bila u ovakvoj dilemi. Nikada prije nisam željela nekoga pustiti dalje s manje talenta”, komentirala je Martina.

”Mislim da je sjajan talent biti u mogućnosti zadržati nas sve budnima 15 minuta na ovakav način”, dodao je Fabijan.

”Kao da si samo ti tu. Dok sam te slušala, razmišljala sam kako bi bilo sjajno sjediti s tobom za stolom”, rekla je Maja.

I tako je Ljubek dobio četiri da i prošao dalje.

”Ovo se još nikada nije dogodilo”, primijetila je Martina nakon što je Damir napustio pozornicu.

”On je pravi kralj!”, zaključila je Maja.

 

Piše: Showbuzz

Related Article