Fabijan Pavao Medvešek je u svojoj prvoj emisiji showa Supertalent sudjelovao u zastrašujućoj točki gutača mačeva, Dana Meyera.
Upozoreni smo da su ove scene uznemirujuće i da se nikako ne bi trebale pokušavati izvoditi kod kuće!

Glumac Fabijan Pavao Medvešek je najnoviji član žirija popularnog showa Supertalent, a ovo je njegova druga sezona.

Već u prvoj emisiji desete sezone Supertalenta, Fabijan je bio uključen u opasnu izvedbu.

Gutač mačeva, Dan Meyer iz Amerike, svojim impresivnim talentom iznenadio je sve prisutne i zatim zamolio Fabijana da mu se pridruži na pozornici nakon što je progutao tri mača i jednu pilu.

Fabijan je s nevjericom promatrao sve to, posebno trenutak kada je Maja Šuput izvukla pilu iz Dana, a zatim je dobio ponudu koju nije mogao odbiti.

Dan ga je zamolio da glumi Indianu Jonesa, a Fabijan je dobio odgovarajući šešir. Njegov zadatak bio je izvući mač bičem koji je Dan progutao. Iako je sve završilo dobro, nekoliko trenutaka Fabijan je proveo u neizvjesnosti dok je Dan ležao na podu. Na pozornicu su pritrčali Frano i Igor kako bi mu pomogli.

Nakon nastupa, Fabijan je otkrio da se Dan bavi ovim talentom od svoje 20. godine, kada je odlučio pobijediti svoje strahove. Danas ima čak 40 oborenih svjetskih rekorda i prošle godine mu je dijagnosticiran rak, s kojim se još uvijek bori.

Dan je dobio 4 ‘da’ od žirija i prošao je dalje u natjecanju.

Piše: Showbuzz

Related Article