Upoznajte novi koncept glazbenog doživljaja u Zagrebu. U subotu, 23. rujna, AKC Medika će biti domaćin za šest poznatih istraživača ritmova iz različitih dijelova svijeta.

Turkey, Mexico, France, Croatia… Zvuči zanimljivo kad se radi o glazbi. Upoznajte goste koji dolaze iz tih zemalja na novi projekt “Spiritus Movens” od strane Marijana Felvera. U suradnji sa Planetom i UTorkom, uspješni koncept Stereotipa će se nadograditi u party “Planet Srijeda” koji će se održati u subotu, 23. rujna, od popodnevnih sati pa sve do ranog jutra u prostorima AKC Medike u Zagrebu.

Kod kreiranja ovog programa, Felver se vodio stalnom željom za otvaranjem novih horizonta i prezentacijom različitih zvukova svojoj publici. Impresivni lineup će činiti umjetnici koji donose autentične zvukove, pravi istraživači ritmova iz raznih krajeva svijeta – Ece Özel, Zozo, Mufti, Sacha Mambo, Time To Sleep i naravno, Felver.

Istanbul je grad koji ima bogatu glazbenu povijest, ali i živahnu suvremenu glazbenu scenu u kojoj se miješaju stari i novi zvukovi te različiti utjecaji. Ece Özel najbolje oslikava ovu paletu zvukova svojim nepredvidivim, ali svježim ritmovima koji nas vode na osebujna, mračna i blještava putovanja.

Još jedna simbolna figura turske scene je Zozo, DJ-ica koja vraća život nedovoljno cijenjenoj glazbi. Njezini nastupi su kombinacija inteligentne elektronike, suvremene plesne glazbe i pažljivo odabranih dragulja iz prošlosti na kojima je odrasla.

Poput rudara, Sacha Mambo je stalno u potrazi za glazbenim blagom i sposoban je umiksati ono što većina drži nespojivim. Njegov stil seže od experimentalnog zvuka, dube i teknova, pa sve do acid, new wave, post punk, krautrock ili chill out stilova.

Mufti će predstaviti svoj čudni indie dance, ili kako on sam kaže, elektroniku s new waveom, post punkom i discom. Ovaj DJ iz Guadalajare je zamijenio sigurnu profesiju arhitekta nesigurnom svijetu glazbe. Povratkom u Hrvatsku nakon vrhunskog nastupa u šibenskom Tunelu, pružit će nam jedinstveno iskustvo.

Time To Sleep, mladi pulski DJ i producent, je jedan od najuspješnijih domaćih umjetnika na međunarodnoj sceni. Surađuje s meksičkim majstorom i predstavlja svoj novi dah sceni s nastupima na kojima možete čuti dub techno, electro, groovy house i druga uzbuđujuća stilove.

Ovaj izvanredan lineup uz Felvera donijet će potpuno novu dimenziju prostorima Medike, posebno transformiranim za ovu priliku.

Ulaznice za ovu nezaobilaznu zabavu na dva kata možete kupiti online na ovom linku.

Izvor: Showbuzz

Related Article