Nikol Bulat, bivša članica grupe Feminnem i influencerica, sve češće objavljuje fotografije u kojima ističe svoju manekensku figuru.

Bulat nedavno je podijelila niz fotografija na kojima nosi lepršavu bijelu haljinu s dubokim dekolteom, ističući tako svoje obline. Ono što je posebno zanimljivo jest da nije nosila grudnjak, što je vidljivo na fotografijama gdje je pozirala sa strane. Crni detalj ruže na dnu dekoltea dodatno je naglasio ljepotu haljine.

Osim zanosne haljine, Bulat je upotpunila svoj izgled crnom torbicom i valovitom kosom. Njezin modni odabir izazvao je oduševljenje pratitelja na društvenim mrežama koji su komentirali kako izgleda “apsolutno fantastično”, “elegantno” i “predivno”.

Nikol Bulat je u lipnju postala majka, a ime djeteta još nije otkrila javnosti. Ona živi u Londonu sa svojim partnerom, nogometašem Ivanom Šunjićem, s kojim je već nekoliko godina u vezi. Iako svoju vezu uglavnom drže privatnom, Bulat povremeno dijeli trenutke sreće i ispunjenosti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Nakon što je napustila glazbenu scenu, Nikol je diplomirala kazneno pravo i postala uspješna influencerica koja plijeni pažnju svojim modnim izričajem. Njezina transformacija je očigledna, a mnogi bi teško prepoznali bivšu članicu Feminnema na ulici.

Više o modnom izričaju Nikol Bulat možete pročitati na Showbuzzu.

Related Article