Liberty Barros, najfleksibilnija djevojčica na svijetu, šokirala je žiri u trećoj audicijskoj emisiji Supertalenta. Njezina nevjerojatna točka osvojila je zlatnu ulaznicu za polufinale. Saznajte više o njezinom iznenađujućem talentu u ovom izvještaju.

Prvi nastup treće audicijske emisije Supertalenta ostavio je snažan dojam na sve prisutne. Učenici s poteškoćama u razvoju izveli su emotivnu predstavu sa sjenama koja je dirnula srca gledatelja i ostavila mnoge u suzama.

Među finalistima Supertalenta su i dvije mlade talentirane vokalistice – Kira i Ana. Osim njih, prolaz u daljnje natjecanje osigurali su i točke plesa na svili, brzopotezni portretist, iznimna sposobnost preskakanja užeta, ženska plesna skupina te kombinacija usne harmonike i beatboxa.

No, točka koja je izdvojila se od ostalih bila je izvedba 15-godišnje djevojčice Liberty.

“Ti si najslađa djevojčica s najnevjerojatnijom točkom koju sam ikad vidjela”, rekla je Martina, dok je Fabijan bio toliko oduševljen da je pritisnuo zlatni gumb!

Ako vas zanima više detalja o Liberty i njezinim nevjerojatnim talentima, ne propustite pogledati intervju na službenoj web stranici Supertalenta!

Gledajte IN magazin od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article