Emily Ratajkowski je uspjela zadržati svoje lice skriveno od paparazza, ali nije uspjela sakriti svoje tijelo ispod prozirnog materijala, koji je otkrio njezino donje rublje.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski je viđena na ulicama Manhattanu, gdje su je paparazzi hvatali slikama dok je izlazila iz automobila.

Emily je koristila ruke kako bi sakrila lice, ali nije mogla sakriti svoju tjelesnu ljepotu ispod crne, prozirne haljine, koja je omogućila blicu da otkrije njeno donje rublje.

S druge strane, Ratajkowski nema razloga za sramežljivost. Njen izuzetno vitak izgled i bujno poprsje su je učinili poznatom. Emily čak ima vlastitu liniju kupaćih kostima pod nazivom Inamorata.

Podsjetimo, manekenka se razvela od Sebastiana Beara-McClarda prošle godine. Nakon četiri godine braka i sina Sylvester, razlog razvoda je bila prevara.

Nakon nekoliko mjeseci, svjetski mediji su pisali o njenom navodnom odnosu s Bradom Pittom, ali nisu dobili nikakvu potvrdu od njihovih timova. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, ali čini se da između njih postoji samo prijateljstvo jer je on već u vezi s drugom djevojkom.

Nedavno je priznala da već dva mjeseca tajno izlazi s Harryjem Stylesom. Trenutno, prema našim saznanjima, manekenka je slobodna.

Piše: Showbuzz

Related Article