Franka Batelić je snažno privukla pažnju na jednom eventu u Zagrebu svojim hrabrim modnim izborom. U bijeloj košulji koja otkriva ramena i trapericama s prorezima na bedrima, izgledala je senzacionalno. U kombinaciji s jakim make-upom, Franka je ostavila snažan dojam na prisutne.

Pjevačica Franka Batelić nije propustila svečano otvorenje nove beauty oaze u Zagrebu pod nazivom The Rite Store, na kojem su se okupila mnoga poznata lica.

Franka je u mnoštvu istaknula sebe svojom jednostavnom kombinacijom bijele košulje i traperica, no ipak je uspjela pokazati više kože nego što se očekivalo.

Razmaknula je dugmad na košulji i otkrila ramena, dok je preplanula bedra virila kroz proreze na trapericama.

Osim obične kombinacije odjeće, Franka je impresivnim make-upom podigla izgled na novu razinu i ostavila sve prisutne bez daha.

Kako dokazuje i fotografija koju je objavila na Instagramu, Franka je dobila mnogo komplimenata poput “Superzgodna”, “Predivna”, “Top”, “Izgledaš fantastično”.

Pored svoje glazbene karijere, Franka je ove godine pokrenula svoj beauty brend Frankly Good. Također je članica žirija popularnog showa “Ples sa zvijezdama” i majka dvoje djece.

Suprug Franka je nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, s kojim je u braku od 2018. godine. Par se upoznao na Zrću šest godina prije toga.Piše: Showbuzz

Related Article