Razgovarali smo s Franom Ridjanom, jednim od voditelja popularnog showa “Supertalent”, uoči početka desete sezone koji se emitira od 24. rujna.

Frano je s velikim uzbuđenjem dočekao novu sezonu, koju smatra posebnom kao i svoju prvu. Audicijske emisije su već snimljene tijekom ljeta, a montažeri su odradili izvrstan posao. Frano se posebno veseli reakciji gledatelja na njegov izbor zlatnog gumba, koji je zajedno sa svojim kolegom Igorom Mešinom dobio tu privilegiju.

Kao voditeljski dvojac, Franu je uvijek zadovoljstvo raditi s Igorom, s kojim je uspio ostvariti izvrsnu suradnju. Izvan kamere, njih dvojica se dobro slažu i imaju slične prioritete, kao da su stari bračni par. Iako se ne druže privatno s ostatkom žirija, to ne znači da se ne vole. Svaki član žirija ima svoje obveze koje ih drže zauzetima između snimanja.

Na pitanje kojim talentom bi se prijavio u show, da ima priliku, Frano je odgovorio da bi želio iznenaditi publiku nečim drugačijim od plesa, što je njegova poznata vještina. Promjena imidža izazvala je mnogo pažnje, a Frano je otkrio da je to odluka njegovog stilista Marka Grubnića i šefice šminke Martine Novaković. Njegova supruga mu se smije zbog brade, koja nije prirodna, ali koja ga zabavlja. Nakon završetka snimanja, Frano se obrije, ali stilist Marko ga grdi zbog toga.

Kroz dugogodišnju karijeru, Frano je doživio mnoge trenutke uspjeha, ali ističe doček reprezentacije 2018. godine kao jedan od najdražih. Svoje slobodno vrijeme, koje je bilo rijetko ovog ljeta zbog posla, provodi sa suprugom na odmoru u Murteru, Korčuli i Zadru.

U novoj sezoni Supertalenta, gledatelji mogu očekivati punu predanost Franina tima, podršku svim kandidatima i novi izgled koji će ih iznenaditi. Ne propustite pratiti novu sezonu Supertalenta od 24. rujna.

Piše: Showbuzz

Related Article