U emisiji “Dalibor Petko Show”, Severina je otkrila kako je upoznala Rade Šerbedžiju i što joj je on značio u životu.

Severina je gostovala u emisiji “Dalibor Petko Show” i iznenadila poznatog glumca Radeta Šerbedžiju. Otkrila je da su se njih dvoje upoznali u Sydneyu, na proslavi njezinog 26. rođendana. Njegov ulazak u restoran podsjetio ju je na čuvenu scenu s Garyjem Cooperom iz filma “Točno u podne”. Rade je bio sam za stolom, ali vlasnik restorana mu je rekao da Severina slavi rođendan. Tada je Rade prišao, poklonio joj šiltericu iz filma “Mission Impossible II” s potpisom Toma Cruisea, uzeo gitaru i odsvirao “Ne daj se Ines”. Severina je bila oduševljena i to joj se činilo kao neki filmski trenutak.

Tijekom emisije, Severina je otkrila da je Rade uvijek podsjećao na njenog vlastitog oca. “Pričala sam mu o svom tati, koji je jako nalikovao Radi. Imali su istu građu, fizionomiju i brkove. Rade je čak imao ideju snimiti film o mom tati koji bi se zvao ‘Sever’, što mi je zvučalo kao sjajna ideja”, izjavila je pjevačica.

Rade je također otkrio da su njih dvoje skoro snimili duet, obradu pjesme “Te oči tvoje zelene”. Međutim, zbog nekih privatnih situacija koje je Severina tada rješavala, duet nije realiziran. Rade je poručio da možda jednog dana to naprave.

Piše: Showbuzz (izvor)

Related Article