Glazbenik Ivica Propadalo i njegova supruga, 28-godišnja Dragana Todorović, nedavno su se pojavili zajedno na predstavljanju knjige “Bez reprize” Miroslava Lilića u Zagrebu. Ovaj događaj okupio je mnoge poznate osobe iz domaće javnosti, a pažnju su privukli i ovaj neobičan par.

Iako je Ivica 73 godine stariji od Dragane, njihova ljubavna priča započela je na koncertu njegovog benda Teška industrija u Beogradu. Ivica je otkrio da su se upoznali putem zajedničkog prijatelja koji ih je spojio. Dragana je došla na koncert želeći se fotografirati, a od tada su zajedno. Par se vjenčao u rujnu 2017. godine, a njihovo svadbeno slavlje trajalo je dva dana.

Ivica Propadalo već je bio u braku prije nego što se upustio u ovu romansu. Ima dvoje djece iz prvog braka, sina Marka i kćer Lanu, a s prvom suprugom se razveo 2005. godine.

Dragana je povodom pete godišnjice njihovog braka podijelila romantičnu objavu na svom Instagram profilu. “Razlike u godinama i vjeri gledamo s podsmijehom. Ljubav gradimo na povjerenju i toleranciji. Jer mi smo tim, najbolji prijatelji i najveći rivali da dokažemo jedno drugom ljubav”, napisala je tada.

Ova nekonvencionalna veza privlači pažnju medija i javnosti zbog njihove razlike u godinama, ali par pokazuje da je ljubav jača od predrasuda. Ivica Propadalo i Dragana Todorović su dokaz da se ljubav može naći u neočekivanim okolnostima.

Izvor: Showbuzz

Related Article