Josh Vickers objavio tužnu vijest o gubitku voljene supruge

Golman engleskog nogometnog kluba Derby Countyja, Josh Vickers, nažalost, morao je podijeliti tužnu vijest s javnošću. Njegova supruga Laura izgubila je bitku s dugotrajnom i teškom bolešću samo tri mjeseca nakon njihovog vjenčanja.

27-godišnji Josh dirnuo je mnoga srca objavom koju je podijelio na svom profilu na Instagramu. U objavi je otkrio da je Laura preminula od raka nakon hrabre i naporne borbe. Josh je istaknuo Laurinu snagu, hrabrost i ljubaznost te naglasio kako je usprkos svemu što je proživljavala, uvijek znala cijeniti ljepotu života. Uz emotivnu poruku, Josh je podijelio fotografiju s vjenčanja s Laurinom te izrazio svoju ljubav i zahvalnost preminuloj supruzi.

Poruke podrške i sućuti stizale su sa svih strana na Joshovu objavu. Ljudi su ga ohrabrivali da ostaje jak i slali mu tople riječi utjehe. Njihova podrška bila je vidljiva i na drugoj objavi koju je Josh podijelio. Mnogi su izrazili nevjericu i tugovanje zbog Laurinog gubitka, ali su isto tako istaknuli kako je ona bila inspiracija i draga žena.

Nažalost, Laura je izgubila svoj životni put u bici protiv opake bolesti, ali njezina snaga i hrabrost ostat će vječno prisutni u srcima svih koji su je poznavali. Josh i njegova obitelj suočavaju se s teškim vremenima, ali s mnogo ljubavi i podrške oko sebe. Njihova priča podsjeća nas na važnost ljubavi, sreće i zahvalnosti te potiče nas da cijenimo svaki trenutak koji imamo s voljenima.

Izvor: Showbuzz

Related Article