Nakon nevjerojatnog nastupa Sonje Bonačić i Jana Hajsoka u prvoj epizodi desete sezone showa Supertalent, Davor Bilman je iznenadio svoje kolege u žiriju neobičnim komentarom.

Nakon uzbudljivog izvedbe prvih natjecatelja, Davor Bilman je dobio priliku iznijeti svoj komentar. Međutim, početak njegove izjave je zbunio ostale članove žirija.

Davor je započeo sa: “To mora biti zabavno kad se vi posvađate, pa onda odete plesati da se pomirite. S obzirom na to da se vi međusobno izbalansirate.” Nakon toga je nastavio: “Evo, iskoristit ću ovu priliku za učenje. Obično ja prvi komentiram, ali ovaj put dajem priliku da prvi komentiraju moji kolege.”

Ostali članovi žirija su bili zbunjeni njegovom izjavom, a njihovi izrazi lica su otkrivali njihovo nerazumijevanje. Čak je i Igor Mešin priznao da nije razumio što Davor pokušava reći.

Dok su se ostali članovi žirija gledali zbunjeno, Davor se obratio Fabijanu s riječima: “Zašto me gledaš? Pa ti si u njenom klanu, znaš koliko kolega imam ovdje.” No, ni tada nitko nije razumio na što Davor cilja.

Martina je odgovorila s “Kaj?” što je izrazila njeno čuđenje, dok se Maja našalila rekavši: “I to što kažeš.” Nakon toga, Maja je nastavila s komentiranjem nastupa.

Nakon što je par napustio pozornicu, Davor je zaključio: “Kakva točka, kakav show.”

Martina se na kraju obratila Davoru rekavši: “Svatko kaže svoje, ali ti opet ne kažeš ništa.” Na to je Davor odgovorio: “Ti fakat nisi shvatila što si trebala naučiti. Nisam rekao da ste trebali naučiti iz mog komentara, nego iz toga što sam vas nesebično pustio da budete prvi.” Martina je jasno izrazila da nitko nije shvatio Davorovu izjavu.

Cijeli ovaj zbunjujući trenutak možete pogledati u našem videu.

Piše: Showbuzz

Related Article