Amal i George Clooney su simbol ljubavi i elegancije na crvenom tepihu, a njihova ljubav i danas gori kao na početku veze.

Amal i George Clooney su prisustvovali Alby Awards događaju u New Yorku, a njihov dolazak je ostavio sve bez daha. Držeći se za ruke kao mladenci, prišli su fotografskom zidu, očaravajući publiku svojom prisutnošću.

Amal je blistala u savršeno pristajućoj bijeloj haljini, dok je George izgledao elegantno u crnom smokingu, upotpunjenom leptir mašnom.

George je nježno pomogao Amal pri izlasku iz automobila, pružajući joj ruku koju je ona radosno prihvatila. Uzvici oduševljenja nisu prestajali dok su prolazili crvenim tepihom.

Amal i George slove za jedan od najljepših parova Hollywooda, a njihova ljubav i dalje traje kao prvog dana.

George je priznao da je Amal promijenila njegovu perspektivu o životu, unatoč njegovoj uspješnoj karijeri koja traje više od dva desetljeća.

“Amal mi je promijenila svačiji razum o životu. Sve je postalo važnije od mene, a onda smo dobili i dvoje prekrasnih djece. Oni me ispunjavaju na način koji nisam mogao ni zamisliti”, priznao je George.

George i Amal su se vjenčali u povijesnoj venecijanskoj palači Ca’ Farsetti u Italiji 2014. godine, samo pet mjeseci nakon zaruka. Ova vijest iznenadila je mnoge koji su smatrali da će George ostati holivudski neženja.

Iako je Amal trebala nekoliko minuta da prihvati Georgeovu ponudu za brak, on je bio sretan zbog svog izbora.

“Nikada nismo razgovarali o braku tijekom veze. Pitao sam je iznenada i trebalo joj je neko vrijeme da kaže ‘da’. Bio sam na koljenima oko 20 minuta i već sam se počeo brinuti da će mi izletjeti kuk”, otkrio je glumac.

Par je 2017. godine dobio blizance Ellu i Alexandra.

Piše: Showbuzz

Related Article