Filip Vidović i Lana Barić zabavljaju javnost svojom prisutnošću na premijeri predstave “Subota, nedjelja i ponedjeljak”.

Glumac Filip Vidović je privukao veliku pažnju javnosti nakon raskida zaruka sa svojom bivšom zarukom, plesačicom Natašom Pavičević, samo nekoliko mjeseci prije njihovog planiranog vjenčanja.

Mediji su ga povezivali s nekoliko žena, uključujući i slastičarku Ivanu Čuljak, s kojom je bio par u istoj sezoni popularnog showa “Ples sa zvijezdama”.

Filip mudro šuti o tim glasinama, održavajući svoju privatnost netaknutom. Međutim, nedavno je snimljen na premijeri predstave “Subota, nedjelja i ponedjeljak” u društvu kolegice Lane Barić. Na fotografijama su se vidjeli zagrljeni i nasmijani od uha do uha.

Lana je bila u braku s političarom i povjesničarom Damirom Markovinom, od kojeg se razvela nakon godinu dana. Također, i ona vešto skriva svoj ljubavni život od javnosti.

Još jedna poznata osoba koju su mediji povezivali s Filipom je naša prekrasna voditeljica Mia Kovačić. Iako su viđeni nekoliko puta zajedno, oboje su odlučili zadržati taj dio svog privatnog života za sebe.

Filip je sin pokojne glumačke legende Ivice Vidovića i glumice Gordane Gadžić.

Related Article