Gary Oldman, poznati holivudski glumac, i njegova supruga Gisele Schmidt uhvaćeni su kako uživaju u romantičnom odmoru na luksuznoj jahti u Italiji. Par je izgledao zaljubljeno dok su se ljubili na stražnjem dijelu jahte prije nego što su krenuli u istraživanje otoka Caprija.

Gary Oldman je oženjen peta supruga, Gisele Schmidt, s kojom je stupio u brak 2017. godine. Prije nje, Gary je bio u braku sa četiri žene – Lesley Manville, Uma Thurman, Donyom Fiorentino i Alexandrom Edenborough. Neki od tih brakova završili su na najružniji mogući način, s optužbama za nasilje i ovisnosti.

Jedna od supruga, Donya Fiorentino, optužila je Garyja da ju je fizički zlostavljao i isključio iz života njihovih sinova. Druga supruga, Uma Thurman, izjavila je da je njihov brak uništen ovisnošću i navodnim zlostavljanjem.

Unatoč turbulentnim brakovima, Gary Oldman nastavio je svoju uspješnu glumačku karijeru. Nakon burnih veza i razvoda, Oldman se odlučio posvetiti svojoj djeci. Svojim sinovima je posvetio vrijeme i odgojio ih kako treba.

Glumac je tijekom godina izbjegavao ozbiljne ljubavne veze kako bi se fokusirao na svoju obitelj. No, 2008. godine, Gary se zaljubio u jazz pjevačicu Alexandru Edenborough, koja je bila znatno mlađa od njega. Taj brak također je završio razvodom.

Nakon niza uspješnih uloga, ali i kontroverzi, Gary Oldman pronašao je novu ljubav i vjenčao se po peti put. Gary i Gisele Schmidt žive s Garyjevim sinovima u Los Angelesu i izbjegavaju crveni tepih i javne događaje.

Više o ovom događaju možete pročitati na Showbuzz.

Related Article