Holivudska zvijezda Reese Witherspoon čestitala je rođendan svojoj kćerki Avi, a oduševljeni fanovi su ostali u šoku zbog iznenađujuće sličnosti dvije dame.

Holivudska glumica Reese Witherspoon podijelila je novu fotografiju sa svojom kćerkom Avom povodom njenog 24. rođendana.

Dvije prelijepe žene su se zagrljene fotografirale, a emotivna poruka koju je Reese posvetila svojoj kćerki ostala je neprimijećena jer su fanovi bili usredotočeni na njihovu nevjerojatnu sličnost.

”Sretan rođendan mojoj prekrasnoj djevojci Avi! Radost mog života je promatrati kako rasteš i postaješ najinspirativnija, promišljena, kreativna, dinamična i duhovita žena. Toliko sam naučila od toga što sam tvoja majka. Kakva sreća??!! Volim te do zvijezda i natrag!” napisala je ponosna majka.

Stotine komentara su naglašavale nevjerojatnu sličnost između Reese i Ave: ”Kći Reese Witherspoon više izgleda kao Reese nego li Reese sama!”, ”Koliko su predivne, izgledate kao sestre!”, ”Ne mogu vjerovati koliko su iste!”.

Reese je Avu dobila tijekom braka s glumcem Matthewom Ryanom Phillippeom, a njihov brak trajao je od 1999. do 2008. godine. Par ima i sina Deacona.

Nakon razvoda, Reese se ponovno udala za Jima Totha, no njihov brak je nedavno završio. U javnoj izjavi na društvenim mrežama, par je izrazio zahvalnost za godine provedene zajedno te obećao da će ostati uključeni u živote jedno drugog s ljubavlju, ljubaznošću i poštovanjem.Piše: Showbuzz

Related Article