Glumica Julianne Moore i njen 9 godina mlađi muž Bart Freundlich rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, ali nedavni njihov izlazak u New Yorku privukao je veliku pažnju medija.

Julianne Moore, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, bila je zvijezda događanja Clooney Foundation for Justice’s The Albies. Na ovaj event stigla je sa svojim suprugom Bartom Freundlichom, s kojim je već 30 godina u sretnom braku. Ovaj par nosi titulu jednog od najtajanstvenijih parova u svijetu slavnih.

Za Julianne i Barta je poznato da se rijetko pojavljuju u javnosti zajedno, stoga je bilo veliko iznenađenje vidjeti ih zajedno na trenutnom događaju. Njihovi osmijesi i romantično držanje za ruke pokazuju da je ljubav između njih još uvijek snažna. Julianne Moore je zablistala u elegantnoj crnoj haljini s dekolteom, dok je Bart nosio tamno odijelo s kravatom.

Ovaj par se upoznao davne 1996. na snimanju filma “Otisci prstiju”. Iako su mnogi sumnjali u njihovu vezu zbog razlike u godinama, Julianne i Bart dokazali su da ljubav nema granica. Julianne je jednom prilikom izjavila da ljubav s godinama raste i da s vremenom postaje sve bolja. Par je blagoslovljen s dvoje djece, 21-godišnjom kćeri Liv i 25-godišnjim sinom Calebom, koji su naslijedili talente svojih slavnih roditelja. Oni su živa slika i prilika svoje majke Julianne, te oboje imaju nekoliko sitnih glumačkih uloga iza sebe.

Kada su ih jednom tražili savjet za sretan brak, Julianne je rekla da je ključno željeti biti u braku s tom osobom. Ako nema prave želje, teško je očekivati da će brak opstati. Iako rijetko govore javno o svom odnosu, Julianne i Bart su istaknuli koliko uživaju u provođenju vremena zajedno, smijanje, igranje društvenih igara i gledanje filmova.

Ovaj par nedavno je proslavio 20. godišnjicu braka, što ih čini primjerom sretne i skladne veze. Njihova ljubav traje već 30 godina i oduvijek su bili jedan od najzanimljivijih parova u svijetu slavnih.

Piše: Showbuzz

Related Article