Kristijan Babić, vlasnik popularnog zagrebačkog noćnog kluba Mint, nedavno je doživio požar u svom klubu. Osim poznat po uspješnom poslovanju, Babić je javnosti poznat i po braku s glumicom Jelenom Perčin.

Noćni klub Mint, koji je izgorio u Zagrebu, bio je popularno mjesto za izlazak. Kristijan Babić, vlasnik kluba, izjavio je da još uvijek ne zna uzrok požara te da istraga policije još traje. Unatoč tome, Babić je optimističan i vjeruje kako će klub brzo biti obnovljen.

Jelenina veza s Babićem bila je jedna od tema u javnosti. Nažalost, njihov brak, koji se dogodio nakon odgode zbog tragične smrti Jelenine prijateljice, završio je 2011. godine. unatoč tome, Jelena je otkrila da su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.

U jednom intervjuu, Jelena je izjavila: “Imam sreću što sa svojim bivšim mužem odlično funkcioniram. Ako je dvoje ljudi odgovorno i voli dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti vrlo civilizirano.”

Nedavno je Jelena potvrdila i razvod od drugog supruga, kolege Momčila Otaševića, s kojim ima dvoje djece. Bez obzira na nedaće u ljubavi, Jelena Perčin nastavlja svoju uspješnu glumačku karijeru.

Izvor: Showbuzz

Related Article