Matija Prskalo, poznata glumica, nedavno se pojavila na zagrebačkoj premijeri filma “Bosanski lonac”.

Matija Prskalo, rijetko se pojavljuje u javnosti, ali posljednjih dana privlači pažnju medija svojim pojavljivanjem na premijeri filma “Bosanski lonac”, koja je okupila mnoge poznate domaće osobe.

Na ovom događaju, 56-godišnja Matija je nosila crnu kratku haljinu i zlatne čizmice, dok je na licu nosila malo jači make-up. Na premijeri je bila samostalno, bez supruga Dominika Galića, s kojim je u braku od 2003. godine, i imaju kćer Kalistu Galić.

Matija je aktivna i na društvenim mrežama te s gotovo tri tisuće pratitelja na Instagramu dijeli trenutke iz svog privatnog i poslovnog života.

Glumica je ostvarila značajne uloge u nekoliko domaćih filmova koji su još uvijek izuzetno popularni, uključujući “Kako je počeo rat na mom otoku”, “Bogorodica”, “Kad mrtvi zapjevaju”, “Kraljica noći” i druge. No, najveću popularnost postigla je zbog kultnog filma “Kako je počeo rat na mom otoku” u kojem je izrekla legendarnu rečenicu “Aleksa, vrati se doma, skuvala sam ti pašta šutu”.

“Prvih godina to je bilo nevjerojatno, nisam ni znala da je moguća ta vrsta popularnosti. Djeca su trčala za mnom i tražila autograme, svi su vikali ‘skuvala sam ti pašta šutu’. Ljudi su me zaustavljali na tržnici, ali to je glumcu, prije svega, kompliment. Jer, što je glumac ako nitko ne zna za njega”, izjavila je Matija u jednom intervjuu za Jutarnji list.

Piše: Showbuzz

Related Article