Tara Thaller, poznata glumica, i Mateo Cvenić, plesač, iskoristili su svoje slobodno vrijeme i posjetili lunapark u blizini Osijeka.

Od trenutka kada su javno objavili svoju vezu, Tara Thaller i Mateo Cvenić nisu mogli sakriti svoje zadovoljstvo i sreću zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Posljednje putovanje koje su podijelili na svojim profilima otkriva da su zajedno posjetili Osijek, točnije Višnjevac, na jednoj manifestaciji.Čini se da su uživali u vožnji automobilom i vožnji autićima u lunaparku, čemu su svjedočile i Tara Thaller objavljene Instagram priče.

Tara Thaller je poznata kao natjecateljica showa “Ples sa zvijezdama”, gdje je zajedno sa Mateom Cvenićem stigla do polufinala. Nakon ispadanja iz natjecanja, Tara je javno objavila da se razvodi od svog supruga Farisa Pinje, s kojim je bila u braku godinu i pol dana. Ipak, ona ističe da ta odluka nije bila zbog Matea Cvenića.

“Razvodi se događaju zbog drugih razloga. Ne želim ulaziti u detalje, ali razvod bi se dogodio prije ili kasnije. Mateo i ja smo se kliknuli od trenutka kada smo se upoznali. Tijekom sezone smo odlično surađivali i postali prijatelji, ali nismo očekivali da će se naše prijateljstvo pretvoriti u ljubavnu vezu. Nakon mog razvoda smo se počeli intenzivno družiti i naše prijateljstvo je naraslo u nešto više”, izjavila je Tara za Gloriju.

Trenutno, ovo dvoje zaljubljenih živi u Zagrebu, ali još nisu počeli živjeti zajedno. Planiraju korak po korak graditi svoju vezu i izražavaju želju za zajedničkim poslovnim poduhvatom u skoroj budućnosti.

“Situacija nije bila savršena, ali s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu previše jaki da bih ga čekala šest mjeseci ili godinu dana samo zbog zadovoljavanja javnosti ili pridržavanja nekih pravila”, rekla je Tara, izražavajući zadovoljstvo što je poslušala svoje srce i osjećaje.

Tara i Mateo su bili jedan od omiljenih plesnih parova prošle sezone showa “Ples sa zvijezdama”, mnogi gledatelji su na društvenim mrežama pisali da su idealan ljubavni par.

Izvor: Showbuzz

Related Article