Eva Longoria je ponosno pokazala ljepote majčinstva i svoju sjajnu figuru u bijelom kupaćem kostimu.

Holivudska glumica Eva Longoria uživa u ljetu sa svojim sinom Santiagom Enriqueom, a njene fotografije su izazvale oduševljenje. Na jednoj od njih, Eva pozira na plaži sa sinčićem u dvodijelnom bijelom kupaćem kostimu, ističući svoju besprijekornu figuru u dobi od 48 godina.

Fanovi su nešto drugo primijetili i nisu štedjeli komplimente: ”Seksi mamacita!”, ”Najljepša mama na svijetu!”, ”Kako si zgodna!”.

Santiaga je Eva dobila sa suprugom Joseom Bastonom, s kojim se vjenčala 2016. godine. Eva često na društvenim mrežama ističe koliko uživa provoditi vrijeme sa sinom, a mnogi bi pomislili da ima upola manje godina nego što ima.

Eva posvećuje veliku pažnju svojoj kondiciji i redovito ide u teretanu, što se odrazilo na njenu zavidnu figuru. Nakon borbe s viškom kilograma, odlučila je stati na kraj i posvetiti se fitnesu. Rezultati su očaravajući.

Otkrila je da joj skakanje po trampolinu pomaže održavati formu: “Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio”, izjavila je Eva.

Eva Longoria je primjer da majčinstvo u poznim godinama ne mora značiti gubitak sjajne figure. Njeni obožavatelji je dive gdje god da se pojavi, a ljepota i samopouzdanje su i dalje njene najbolje atribute.Piše: Showbuzz

Related Article