Fotografije s vjenčanja Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija iz 2010. godine napokon su ugledale svjetlo dana.

Glumica Ana Begić Tahiri, poznata po svom sretnom braku s Danijelom Tahirijem, uspjela je zadržati taj datum podalje od očiju javnosti sve ove godine.

Par se vjenčao 2. listopada 2010. godine, nakon dugogodišnje veze, u crkvi Majke Božje Remetske u Zagrebu. Nedavno su procurile fotografije s tog važnog dana.

Vjenčanju je prisustvovalo oko 50 članova obitelji i bliskih prijatelja, među kojima su bila i mnoga poznata lica kao što su Barbara i Lukas Nola, Senka Bulić, Ivanka Mazurkijević, Ksenija Marinković, Bojana Gregorić Vejzović i njen suprug Enes Vejzović sa sinom Raulom, bivši par Hrvoja Rupčića i Zrinke Cvitešić, Mirta Zečević, Ecija Ojdanić, Hana Hegedušić i Vedran Mlikota.

Pokušavajući sačuvati intimnost vjenčanja, Ana je okružena zaštitarima koji su je štitili od znatiželjnih pogleda. Nakon toga, par se rijetko pojavljuje u javnosti, pa javnost ima malo prilike vidjeti Danijela. Ana i Danijel imaju kćer Lanu koju su dobili u svibnju 2011. godine.

Anina transformacija i gubitak čak 15 kilograma privlače veliku pažnju javnosti. O njenim promjenama i ostalim zanimljivostima možete više saznati na stranici Showbuzz.

Related Article