Danniella Westbrook ne prestaje izazivati buru javnosti sa svojim grudima koje je operirala po osmi put, a sada je fotografima podijelila i nevjerojatne prizore nakon plesa u plićaku.

Britanska glumica Danniella Westbrook posljednjih mjeseci šokira javnost svojim fotografijama nakon brojnih estetskih operacija kojima je podvrgnuta. No, čini se da joj njen izgled uopće ne smeta, već se njime ponosi.

Ovog puta je primećena na Hamptons plaži na Long Islandu u New Yorku. Nakon što je plesala u plićaku u svom ružičastom kupaćem kostimu, izronila je iz mora i skinula gornji dio badića.

Samopouzdano je prekrila najintimniji dio grudi naljepnicama u obliku srca, dok su stravični ožiljci nakon posljednje operacije i dalje ostavljali snažan utisak. Nedavno je Danniella podvrgnuta operativnom zahvatu na grudima po osmi put.

Danniella je nekada bila pravi slatkiš i ostvarila je uspjeh kao glumica u popularnoj seriji “EastEnders”, u kojoj se pojavila 1990. godine sa samo 16 godina. Međutim, kada se vratila na set serije 1996. godine, dobila je otkaz zbog kontroverznog ponašanja u javnosti i brojnih incidenata koje je izazvala. Nakon toga je imala nekoliko kratkotrajnih prilika za povratak glumi, ali svi ti pokušaji su propali.

Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografije nakon operacije u Turskoj, koje su šokirale njene pratitelje.

Nezadovoljna svojim izgledom, Westbrook se odlučila na zatezanje lica, liposukciju obraza i usana, presađivanje masnog tkiva na bradi i operaciju čeljusti, nakon što je njen izgled počeo propadati zbog dugotrajne zloupotrebe droga, od kojih je bila ovisna prije dvadesetak godina.

“Samo sam ja mogla sletjeti u Portugal nakon operacije. Bol koju sam osjetila bila je nevjerojatna, najgora u proteklih nekoliko dana. Osjećam se kao da imam rupu u glavi, doslovno”, napisala je u jednoj od svojih Stories objava na Instagramu.

Kada se prvi put probudila nakon dugotrajne operacije, rekla je da izgleda kao da je bila u ringu s Tysonom Furyjem. Rekonstrukciju je željela već sedam godina, ali nije mogla pronaći kirurga koji bi je operirao zbog potpuno uništenog septuma. Danniella je ispričala da ju je kirurg čak udario tijekom operacije, koja je izvedena bez anestezije, i oduzeo joj telefon kada ga je molila da prestane. Tvrdila je da joj je doktor bez njenog pristanka ugradio metalne šipke u lice, koje su joj gotovo probile gornju usnu, prije nego što je počeo psovati i oduzeo joj mobitel kako ne bi mogla snimati događaj.

Zatim je odlučila prikupiti 500 hiljada funti samostalno kako bi sanirala svoje lice, jer su joj upozorili da će joj nepcem na stražnjoj strani usta pasti i da će se ugušiti ako ne djeluje brzo.

 

Piše: Showbuzz

Related Article