Marko Grubnić je poznat po svojim fantastičnim modnim izdanjima i kombiniranju nespojivih komada. Nedavno je prošetao zagrebačkim ulicama u bež trenirci koju je upotpunio visokom modom.

Stilist Marko Grubnić je svojim stajlingom privukao pažnju prolaznika. Nosio je bež trenirku uz tamno zelenu majicu. No, ono što je istaknulo njegov izgled su luksuzne smeđe-bež natikače i torbica koje je nosio. Na licu je nosio crne sunčane naočale.

Pozirajući nasmiješen, Marko je istaknuo ne samo mišiće na rukama, već i preplanuli ten koji je izazivao divljenje. Na Instagramu je opisao svoju kombinaciju fotografije riječima “Zlatni sati u gradu”.

Pratitelji su u komentarima na Instagramu Marku uputili mnoštvo emotikona gorućih vatrica, pokazujući kako su oduševljeni njegovim izgledom.

Marko Grubnić je poznat po tome što redovito odlazi u teretanu i njegovo isklesano tijelo nikada ne spušta ispod granice savršenstva.

Njegov talent se ne ogleda samo u vlastitim stajlinzima, već i u kreiranju izgleda za slavne osobe. Kroz godine je stekao zavidan broj slavnih klijenata, a među najvjernijima mu je pjevačica Maja Šuput.

Trenutno je zadužen za stiliziranje članova žirija popularne emisije “Supertalent”, uključujući Maju Šuput, Martinu Tomčić, Davora Bilmana i Pavla Fabijana Medveščaka.

 

 

Originalni članak od: Showbuzz

Related Article