Pogledajte kako je Indira Levak uživala na stadionu prije utakmice između Hrvatske i Turske

Poznata pjevačica Indira Levak nedavno je nastupila na novom stadionu NK Osijeka prije početka utakmice između Hrvatske i Turske. U ultrakratkoj crnoj haljinici, Indira je pozirala sa suprugom Miroslavom, držeći se za njega dok je on pokazivao dres hrvatske s njezinim imenom i brojem 15. Ova sretna i dobro raspoložena scena je podijeljena na Indirinom Instagram profilu.

Indirine fotografije su izazvale pozitivne reakcije pratitelja, koji su je nazvali “legendom” i tražili njezinu prognozu za utakmicu. Također, Indira je objavila video u kojem se šali na vlastiti račun nakon što se poskliznula tijekom dolaska na probu.

Podsjetimo, Indira nedavno slavila 50. rođendan, a suprug Miroslav je priredio posebno iznenađenje za nju. Na društvenim mrežama su se pojavile slike s fešte, na kojima Indira pozira ispred torte u obliku harmonike, okružena najbližim prijateljima i rodbinom. U svojim objavama, zahvalila je svima na divnim željama, ali i otkrila da je večera za dvoje pretvorena u veliki dernek.

Piše: Showbuzz

Related Article