Upoznali su se kao tinejdžeri i odlučili zajednički graditi svoj život. Hari Rončević i njegova supruga Nelsi proslavili su preko 40 godina sretne veze, obogativši ju s dvoje predivne djece.

Unatoč tome što su javne osobe, par je uvijek uspjelo sačuvati privatnost i izbjeći medijske naslove.

Hari je pronašao ljubav svog života u Nelsi dok su oboje bili tinejdžeri – on je imao 17, a ona samo 15 godina. Nekoliko godina kasnije, postali su roditelji sinovima Tomi i Marinu.

“Iako znam da je moj posao zanimljiv ljudima i da su znatiželjni o mom životu, moja obitelj je nešto što je samo moje. Nema potrebe da se o tome izlažem javnosti više nego što je potrebno”, izjavio je jednom prilikom Harry za In Magazin, otkrivajući i tajnu dugovječne i uspješne veze.

“Nema braka bez ljubavi. Bez ljubavi nema ni prave veze. To je ono najvažnije. Bez ljubavi, ne bih mogao ni zamisliti svoj život”, istaknuo je Harry.

Harry je svojoj supruzi Nelsi posvetio i jednu od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama, “Moj lipi anđele”, koju je otpjevao Oliver Dragojević.

Zbog svoje supruge, Harry je napustio i svoju voljenu Dalmaciju kada je Nelsi 2006. godine dobila posao u Zagrebu. No, nakon 13 godina, par se odlučio vratiti u Split.

“Moj žena je dobila posao u Zagrebu, vrlo prestižan posao. Bilo je teško to odbiti, i na kraju smo donijeli tu odluku. Nismo otišli u Berlin, nismo otišli ni u Frankfurt ni u Dublin – otišli smo u Zagreb. Ali sada smo se vratili kući prije godinu dana i ne planiramo otići ponovno. Moja supruga i ja, iako s djecom ne mogu jamčiti”, podijelio je Harry tijekom intervjua za In Magazin u 2020. godini.

Ove godine, Hari je proslavio 30 godina svog glazbenog djelovanja s velikim koncertom u dvorani Lisinski.

 

Piše: Showbuzz

Related Article