Hrabro izdanje: Influencer iz Hrvatske pokazuje svoju hrabrost

Na događaju u Zagrebu, Marco Cuccurin skrenuo je pažnju svojim hrabrim modnim izborom

Pobjednik zadnje sezone showa “Ples sa zvijezdama” i poznati influencer Marco Cuccurin, poznat je po svom hrabrom stilu oblačenja koji uvijek privlači poglede.

Tako je bilo i prošlog tjedna na jednom događaju u Zagrebu, gdje je Marco još jednom pokazao da ne pridaje važnost tradicionalno muškim i ženskim odjevnim komadima.

Za tu prigodu, odabrao je usku crnu dolčevitu bez rukava kojom je otkrio svoje mišićave i tetovirane ruke. Kombinirao ju je s poderanim crnim hlačama, a stajling je upotpunio ružičastom torbicom i čizmama iste boje.

Naglasio je svoje plave oči šminkom, odnosno lećama u boji, a nije zaboravio ni na frizuru.

“Nisam ovdje da se svima svidim i to je u redu. Nema zamjene, ja sam osoba koja je shvatila da želi graditi svoj put i ne pristaje na kompromise. Prestao bih sve ovo raditi kad bi mi netko rekao da budem netko drugi”, nedavno je izjavio u podcastu Skip or Beep.

Također je spomenuo i svoje iskustvo vršnjačkog nasilja koje je proživljavao.

“Najgora su mi ostala sjećanja iz osnovne škole kada su zidovi bili puni grafita s mojim imenom i prezimenom te neprimjerenim znakovima i riječima. Pisalo je sve i svašta, najviše se to odnosilo na moju seksualnost i izgled jer sam se uvijek odijevao drugačije. No, s 10, 11, 12 godina nije lako stati iza sebe i onoga što predstavljaš. Nasilnici su kažnjeni, a neki su čak izbačeni iz škole”, prisjetio se Marco.

“Iako je sve vanjski vidljive označeno, najvažnije je izliječiti unutarnju štetu koju to može napraviti na psihičkom zdravlju. Drago mi je što sam iz svega toga izašao jači nego prije”, zaključio je.

Marco je inače profesionalni kuhar i vizažist, a dokazao se i kao odličan plesač. Na društvenim mrežama ga prati gotovo milijun ljudi.

Related Article